studentmedewerker

Vacatures >> Studentmedewerker

CEANconsulting geeft strategisch advies op het gebied van veranderingen in de gezondheidszorg. We ondersteunen ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen en aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in het opzetten en realiseren van complexe en grootschalige verandertrajecten. We zijn gespecialiseerd in de integrale aanpak van zorgconcepten, business cases en ontwikkel-, ontwerp- en realisatieopgaven van gebouwen. In de zorg zijn bedrijfsvoering en gebouwen onlosmakelijk verbonden.

Heb je affiniteit met de gezondheidszorg en ben je leergierig, analytisch en sterk in kwantitatieve analyses? Solliciteer dan bij ons als studentmedewerker!

Een studentmedewerker ondersteunt de consultants bij hun werkzaamheden. Dit kunnen uiteenlopende taken zijn, zoals het doen van analyses of research, verslagen schrijven en facilitaire zaken regelen. Zo kun je een kijkje nemen in het adviesvak. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om, bij wederzijdse tevredenheid, na het afstuderen aan de slag te gaan als analist.

Van een studentmedewerker wordt verwacht dat hij/zij in de eindbachelor- of masterfase van de academische opleiding, bij voorkeur in een technische richting zoals Architectuur, Business & IT, Technische bedrijfskunde, (Toegepaste) wiskunde of een soortgelijke opleiding. Hij/zij is proactief, sterk in kwantitatieve analyses en heeft oog voor details. Daarnaast is de studentmedewerker die wij zoeken IT vaardig en heeft hij/zij interesse in complexe data-analyses, BI, programmeren en database design.

Een studentmedewerker is 1 a 2 dagen bij ons op kantoor in Baarn.

Stuur je sollicitatie (motivatie, CV en cijferlijsten WO) naar info@ceanconsulting.com t.a.v. Eline Trentelman.